Riwest presenteert met trots onze nieuwe Setra 517 HDH touringcar


Deze touringcar is voorzien van de laatste veiligheid systemen

Meer veiligheid voor passagiers en chauffeurs dankzij de UN ECE-R 118 wettelijke richtlijn. De nieuwe UN EC-R 118.02 wettelijke richtlijn verplicht extra brandproeven voor materialen in het interieur, motor en aparte verwarmde ruimtes voor nieuwe bussen vanaf de zomer 2019. Voor Riwest is maximale veiligheid een fundamentele waarde net als de naleving van wettelijke eisen.

Veiligheidsgordels

Als een van de weinige touringcar bedrijven in Nederland heeft Riwest op alle zitplaatsen3-punts gordels, wij lopen hiermee vooruit op toekomstige wetgeving.

Sideguard Assist

De optionele dodehoekassistent Sideguard Assist bewaakt het gebied rechts naast de bus met radarsensoren. Bij het afslaan waarschuwt hij met visuele en voelbare signalen voor voetgangers, fietsers en stilstaande obstakels in de bewakingszone.Luxe Touringcar

Touringbedrijf Riwest Travel heeft onlangs weer een nieuwe touringcar toegevoegd aan het wagenpark.
Uiteraard is ook deze bus voorzien van allerlei faciliteiten, zoals een comfortabel interieur, videoschermen, koelkast, koffiebar, toilet, etc.
Vervoer per touringcar is gemeten naar reizigerskilometers, de meest veilige vorm van vervoer terwijl voor alle afstanden, gemeten per passagier, de touringcar het minst milieubelastende voertuig is.
Voor toegang tot de Duitse binnensteden hebben de touringcars de verplichte Milieusticker voor hun Euronorm.
Ook op de site www.milieucentraal.nl kunt u eenvoudig zien hoe milieuvriendelijk uw keuze voor de touringcar is.
De touringcars van Riwest Travel zijn uitgerust met Euro 6 motoren. Het onderhoud aan onze autobussen wordt door gekwalificeerde merkdealers verricht, ook uw garantie voor vertrouwbaar vervoer.

Noodstopassistent Active Brake Assist 4 (ABA 4)

De doorontwikkelde ABA 4 herkent naast voorliggers en stilstaande obstakels zoals het einde van een file, nu ook voetgangers tot op 80 meter voor het voertuig in vrijwel alle verkeerssituaties. Als de afstand zo klein wordt dat een ongeval onvermijdelijk is als er niet wordt ingegrepen, dan waarschuwt het systeem de chauffeur. Mocht deze niet reageren, dan initieert het systeem zelfstandig een noodstop.

Modern design

De ver naar beneden doorlopende ramen en het aan de zijkanten opgetrokken plafond bieden een uniek zicht in alle richtingen. Zo worden ritten door de stad en over het platteland een bijzondere belevenis voor uw passagiers. Ook de royale stahoogte draagt bij aan een groots ruimtegevoel. Samen met het grote glazen TopSky panoramadak biedt het u als passagiers een indrukwekkend perspectief op het voorbijtrekkende landschap.

Verwarming en airconditioning

Het moderne verwarmings- en airconditioningconcept* garandeert dat alle passagiers van een hoog klimaatcomfort genieten. Hiervoor zorgen onder andere twee aparte regelzones voor het voorste en achterste deel van de bus.