Riwest presenteert met trots onze nieuwe Setra 511 HD touringcar

Deze uiterst moderne VIP coach heeft 26 ruime en luxe zitplaatsen waarvan 16 zitplaatsen aan 4 tafels. U hoeft ook niet te bukken om in de bus rond te lopen, de sta hoogte is 2,10 meter.
Deze touringcar is uitgerust met Wi-Fi, DVD, USB en computer aansluiting voor presentaties op de 2 grote 19" inch beeldschermen. Onderweg kan men desgewenst de sport of het nieuws volgen via het televisiekanaal.
De keuken is uitgerust met een koffie machine welke werkt met verse koffiebonen, indien gewenst kan men een espresso of een cappuccino schenken. Ook een magnetron en extra koelruimte is aanwezig.
Het toilet welke achter in het voertuig is geplaatst is voorzien van een gesloten met water gespoeld systeem, dus geen nare luchtjes.
Deze luxe touringcar is verkozen tot touringcar van het jaar in 2014.

Luxe Touringcar

Touringbedrijf Riwest Travel heeft onlangs weer een nieuwe touringcar toegevoegd aan het wagenpark.
Uiteraard is ook deze bus voorzien van allerlei faciliteiten, zoals een comfortabel interieur, videoschermen, koelkast, koffiebar, toilet, etc.
Vervoer per touringcar is gemeten naar reizigerskilometers, de meest veilige vorm van vervoer terwijl voor alle afstanden, gemeten per passagier, de touringcar het minst milieubelastende voertuig is.
Voor toegang tot de Duitse binnensteden hebben de touringcars de verplichte Milieusticker voor hun Euronorm.
Ook op de site www.milieucentraal.nl kunt u eenvoudig zien hoe milieuvriendelijk uw keuze voor de touringcar is.
De touringcars van Riwest Travel zijn uitgerust met Euro 5 motoren. Het onderhoud aan onze autobussen wordt door gekwalificeerde merkdealers verricht, ook uw garantie voor vertrouwbaar vervoer.