Zakelijk vervoer en VIP vervoer
Voor vakkundig zakelijk vervoer zit u bij Riwest Travel op het juiste adres. Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn de sleutelwoorden die het zakelijk vervoer tot een begrip hebben gemaakt op het gebied van VIP- en directievervoer. Aan de uiterst luxe en modern geoutilleerde voertuigen worden zeer strenge eisen gesteld. Hygiëne, comfort en voorzieningen staan hoog in het vaandel. De voertuigen zijn standaard voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen. Alle chauffeurs zijn netjes gekleed in uniform en getraind als VIP- en directiechauffeur.
Wij dragen er zorg voor dat u, uw directeur of uw zeer gewaardeerde relatie op gepaste wijze naar de plaats van bestemming wordt gebracht. Hier geldt ’onze chauffeurs zijn uw ambassadeurs’.
Riwest Travel verzorgt VIP-vervoer met luxe auto’s, minivans en touringcars in elk gewenste klasse en formaat. VIP-vervoer is een ideale oplossing wanneer u met meerdere collega’s reist of wanneer u (buitenlandse) relaties ontvangt. Uiteraard zijn de voertuigen van alle comfort voorzien, waarbij u de keuze heeft uit zeer luxe wagens.
Alle ingezette wagens en chauffeurs voldoen aan de Wet Personenvervoer, de chauffeurs zijn zeer ervaren en voertuigen voldoen aan de hoogste eisen.

Voor uw bedrijfsevenementen, zakelijke bijeenkomsten en diners, kunt u naar wens één of
meerdere limousines of minivans inzetten om u en uw gasten van VIP-vervoer te voorzien.Het VIP-vervoer is tevens inzetbaar voor pendeldiensten bij feesten, congressen, bijeenkomsten en sportevenementen.
Riwest Travel verzorgt voor u de inzet van gepast vervoer, desgewenst in combinatie met onze overige diensten.

Airport vervoer
Riwest travel regelt een zorgeloze start van uw vakantie of zakenreis. Dit kan met luxe taxi’s of speciale busjes geschikt voor maximaal 8 personen en voor grotere groepen worden touringcars ingezet.
Met Airport vervoer reist u comfortabel naar de luchthavens Rotterdam Airport, Schiphol Amsterdam, Eindhoven Airport.

Touringcar en groepsvervoer
Riwest Travel is gespecialiseerd in evenementenvervoer, scheepvaartvervoer, VIP en zakelijk vervoer. Deze afdeling zorgt met goed opgeleide chauffeurs en een modern wagenpark voor service op maat.

Modern en divers wagenpark
Met een omvangrijk en luxe wagenpark verzorgen wij met onze professionele chauffeurs een groot aantal verschillende diensten op maat naar gelang uw specifieke eisen en wensen. Stretched limousines, Mercedes-Benz E- en S-klasse, maar ook zeer luxueus uitgevoerde minivans zoals de Mercedes-Benz V-klasse behoren tot het wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van alle denkbare faciliteiten voor het hoogste comfort en veiligheid, zodat u tijdens de rit kunt ontspannen of ongestoord door kunt werken.
Touringcars van diverse formaten worden geleverd om uw gasten luxueus te vervoeren.