Als opdrachtgever kunt u veel van ons verwachten. Namelijk:

Betrouwbaarheid
We leveren stipt op tijd diensten, materieel, bussen en equipment. En dat 24 uur per dag. In die tijd werken wij keihard voor u, organiseren we, monitoren we processen en controleren we stelselmatig.

Pro-activiteit
We wachten niet tot de problemen komen, we zijn ze liever voor. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom u ons inhuurt. Vooral bij een groot verkeers- en vervoersaanbod is dit zeer belangrijk. Verkeersstromen die vast zitten zijn moeilijk uit de knoop te halen; het is beter zo’n situatie vóór te blijven. En dat doen we dan ook.

Flexibiliteit
Feiten en omstandigheden kunnen soms per uur veranderen. Traffic en Events en haar medewerkers spelen daar strak en snel op in.

Verantwoordelijkheid
We voelen ons verantwoordelijk voor de activiteiten en business van onze klanten. We leiden bezoekersstromen kordaat naar de plaats waar ze moeten zijn, en verhinderen de toegang als dat nodig is. Die zelfverzekerdheid kunt u ook van ons verwachten als we zaken doen. We weten uit ervaring wat uw organisatie nodig heeft en bieden dat ook aan. Sterker nog: vaak overstijgt ons werk de verwachtingen!

Stressbestendigheid

We kunnen omgaan met stress en dat is wellicht één van de redenen waarom u zaken met ons doet. We zijn spannende situaties goed de baas. Daar zijn we in getraind. Onze medewerkers kunnen tegen een stootje en zijn op het gebied van verkeersregelingen, opstoppingen, files en zeer grote drukte voor geen kleintje vervaard. Stressbestendig zijn we ook als u ons heel snel nodig heeft. Dan staan we gelijk voor u klaar. Bovendien hebben de meeste medewerkers een training ‘omgaan met agressie’ doorlopen. Trainingen die door ervaren experts op dit gebied worden verzorgd.

Representatief (en herkenbaar!)
Wij vertegenwoordigen uw organisatie en zijn vaak uw visitekaartje. Daarom hebben wij strakke regels met betrekking tot kleding, gedrag en verdere uitmonstering. Onze medewerkers zijn representatief en dat geldt ook voor de verwijzingsmaterialen die we voor u maken. Dat maakt uw organisatie representatief en herkenbaar.

Kortom wij bieden gastheerschap met oog voor veiligheid!